Hello! It all starts with fresh air!

Următoarea ta carieră poate începe cu noi! Vezi toate joburile  disponibile, alege-l pe cel potrivit ție și aplică cu încredere. Grow with the airflow!

Despre noi

La MIT Clima, performanța se obține în echipă. Suntem lider pe piața locală de soluții de climatizare, iar proiectele noastre, caracterizate prin calitate de top, eficiență energetică și sustenabilitate sunt de succes! Tehnologiile HVAC evoluează constant, iar fiecare zi de lucru ne aduce noi provocări antrenante. Evoluăm continuu într-un domeniu extrem de interesant și suntem importatori și distribuitori pentru companii de renume mondial, precum Mitsubishi Electric, Hisense, Evapco, HiDew, Stulz, Airwell, AirControl sau ACS Clima. Dezvoltăm soluții de climatizare pentru cele mai mari companii din România, de la sectorul rezidențial și comercial și până la producții industriale, centre wellness sau domeniul IT.

Parteneri:

Join us. Be you.

Inginer service

Studii în Inginerie și Construcții.

Beneficii salariale & motivaționale

Contract de muncă pentru o Perioadă determinată.

Inginer Ofertare - Reprezentant Tehnic

Studii în Inginerie și Construcții.

Beneficii salariale & motivaționale

Contract de muncă pentru o Perioadă determinată.

Agent Vânzări - zona Ardeal

Studii în Inginerie și Construcții.

Beneficii salariale & motivaționale

Contract de muncă pentru o Perioadă determinată.

Agent Vânzări - zona Banat

Studii în Inginerie și Construcții.

Beneficii salariale & motivaționale

Contract de muncă pentru o Perioadă determinată.

Cum aplic pentru un job?

1

Alege jobul care te interesează

2

Completează formularul

3

Încarcă CV

4

Trimite cererea

Părerile angajaților

,,O carieră în MIT Clima înseamnă să fii parte a unei echipe de profesioniști, pasionați și organizați. În plus, e o mare plăcere și provocare să lucrezi cu cele mai mari companii de climatizare din România.”

Gabriel, Reprezentant de vanzări

,,Domeniul climatizării este foarte complex și cumulează o piață de sute de milioane de euro, în România. La MIT Clima, dezvoltăm proiecte spectaculoase pentru cele mai mari companii.”

Alexandra, Inginer Ofertare

”Siguranța unui loc de muncă bun e cu atât mai plăcută cu cât responsabilitățile și sarcinile tale au beneficii atât de faine la MIT Clima. Alături de colegii mei, rezolvăm probleme complexe, ne relaxăm și ne distrăm împreună, chiar la birou.”

Ștefan, Specialist Achiziții

,,Fiecare zi aduce o nouă provocare, în care echipa noastră de service excelează profesional și uman. Sunt recunoscător acestei echipe fantastice. Împreună, suntem apreciați pentru seriozitatea muncii noastre!”

Tudor, Director Service

Ai întrebări despre lucrul la MIT Clima?

Citiți răspunsurile la întrebările frecvente pentru a vă ajuta să faceți o alegere înainte de a aplica la un loc de muncă sau de a accepta o ofertă de muncă.
Suntem unul dintre liderii HVAC din România și parte a celor mai interesante proiecte din climatizare din România. Oficial, suntem importator și distribuitor pentru companii de renume mondial ca Mitsubishi Electric, Hisense sau Airwell. În realitate, munca în MIT Clima înseamnă provocări și seriozitate, colegialitate și pasiune pentru un domeniu atât de interesant!
Domeniul climatizării este diversificat, competitiv, dar și atractiv financiar. Cariera unui profesionist începe din pasiune și curiozitate. La MIT Clima, răsplătim dorința de învățare și seriozitatea muncii. Un post de internship pentru job-urile disponibile îți poate aduce o superatractivă în MIT Clima! În plus, te vei bucura de toate beneficiile unui specialist.
Pentru început, ai oportunitatea să lucrezi într-un domeniu important și sigur, în care evoluția profesională depinde de ambiția ta. În MIT Clima, seriorizatea este o valoare de bază. De aceea, răsplătim eforturile angajaților noștri atât din punct de vedere financiar, cât și motivațional, prin teambuilding-uri, evenimente dedicate, dispozitive electronice performante, premii pentru obiective atinse, hork from home, zile suplimentare de concendiu și activități de relaxare la birou.
Programul de lucru este de 8 ore, între 9:00-18:00, de Luni până Vineri, cu o pauză de masă de o oră. Biroul nostru se află pe Șoseaua Virtuții 19D, Sector 6, București, la 7 minute de mers pe jos de stația de metrou Lujerului. În pauzele de masă, ne relaxăm împreună într-un spațiu special amenajat pentru colegii noștri, cu jocuri de biliard, gaming, darts sau relaxare în scaun de masaj. 
Workbalance-ul este extrem de important și încurajăm un stil de lucru liniștit, relaxant și  profesionist. De aceea, indiferent de sarcinile, responsabilitățile și experiența colegilor noștri, fiecare reprezentant MIT Clima respectă munca colegilor săi, mediul de lucru fiind relaxant și productiv.