Misiunea noastră

București, România. Cu fiecare nouă zi, ritmul vieții noastre devine tot mai alert. Sănătatea fiecăruia dintre noi implică relaxare și confort. Acasă sau la serviciu, lucrând sau bucurându-ne de timpul liber alături de cei dragi! Aparatele de aer condiționat TerMit aduc confort în viața noastră, prin beneficiile climatizării aerului. Misiunea companiei se construiește prin calitatea produselor și responsabilitatea față de societate. De la integrarea tehnologiilor eficiente și până la atractivitatea valorii de achiziție, aparatele de aer condiționat TerMit sunt produse, distribuite și utilizate cu responsabilitate față de întreaga societate.

Valorile companiei. Despre corectitudine.

Seriozitatea înseamnă calitate. Profesionalismul ne aduce recunoașterea. Aparatele de aer condiționat TerMit sunt construite cu expertiza și responsabilitatea MIT Clima, profesioniști care au implementat sisteme pentru climatizarea aerului în peste 300 de proiecte și scenarii. De la ansambluri rezidențiale de tip case sau apartamente și până la mega-construcții de tip stadion sau spații comerciale pentru companii globale, MIT Clima dezvoltă seria de aparate de aer condiționat TerMit pentru nevoile pe care le întâlnim în viața noastră de zi cu zi. Bazate pe excelență, valorile noastre evoluează prin corectitudine și seriozitate, profesionalism și facilitate!

Calitate și profesionalism

Aparatele de aer condiționat TerMit se bucură de cele mai noi tehnologii și de servicii de servisare de top. Proiectele de climatizare implementate de MIT Clima, producător al aparatelor de aer condiționat TerMit, reprezintă garantul calității produselor noastre. Împreună, cu responsabilitate și încredere reciprocă, îngrijim societatea și sănătatea noastră, iar confortul tot mai prezent!